Θέρμαι Αγιασμάτων | Logo

Επικοινωνία

Θα θέλαμε να μάθουμε τις απόψεις σας, τις εμπειρίες σας, τα παράπονα σας. Μη διστάζετε να μας στείλετε το μήνυμα σας. Η επικοινωνία μαζί σας είναι χαρά μας.

Πως θα μας βρείτε;

Από την κεντρική πλατεία της πόλης της Χίου πρέπει να πάρετε τον δρόμο προς Βολισσό.

Η διαδρομή περιλαμβάνει την άνοδο του φιδωτού δρόμου του Αίπους (υψόμετρο), κατά την οποία απολαμβάνετε την καταπληκτική θέα της πόλης της Χίου και της θάλασσας.

Κατά την κάθοδο στην κοιλάδα των Αγιασμάτων έρχεστε ξαφνικά σε επαφή με ένα εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα της φύσης. Θα σας εντυπωσιάσει η πλούσια βλάστηση από δάση και καλλιέργειες στις πλαγιές σε αντίθεση με την ξεραΐλα του προηγούμενου τοπίου.

Τόσο κατά την άνοδο όσο και κατά την κάθοδο της Αμανής θα συναντήσετε διάφορα χωριά. Ειδικά εκείνα της κοιλάδας των Αγιασμάτων θα σας δίνουν την εντύπωση ότι κυριολεκτικά «κρέμονται» από τις πλαγιές. Χαρακτηριστικό αυτών των χωριών είναι ότι είναι αθέατα από την θάλασσα. Ο λόγος είναι ότι έτσι ήθελαν να μείνουν μακριά από τα μάτια των πειρατών τα παλιά χρόνια.

Στις αρχές της κοιλάδας θα συναντήσετε τα ερείπια των εγκαταστάσεων των μεταλλείων αντιμονίου. Συνεχίζοντας τον δρόμο παράλληλα με τον ποταμό Αρβανό, τον χείμαρρο που διασχίζει την κοιλάδα, θα βρεθείτε στον οικισμό των Αγιασμάτων.

Στείλτε μας email

Στοιχεία Επικοινωνίας

Αγιάσματα, Αμανή, 82103, Χίος
info@thermae-agiasmata.gr
+302274021979
+306975920207

Ωράριο Λειτουργίας

Τρίτη – Κυριακή
09.00 – 19.00
Από τέλος Σεπτεμβρίου
09.00 -18.00

Δευτέρα
09.00-12.00

Το τελευταίο λουτρό της ημέρας γίνεται στις 18.50, στις 17.50 και 11.50 αντίστοιχα.

Ακολουθήστε μας